فیلم "ارقام، اشکال و یا اشخاص پنهان" در ژانر زندگینامه ای و درام محصول سال 2016 به کارگردانی "تیودور ملفی" براساس کتابی به همین نام اثر مارگوت لی شترلی بازگو کننده تلاش سه زن باهوش و متفکر آفریقایی- آمریکایی در مرکز تحقیقاتی لانگلی است به نام های "تراجی پی هنسون" در نقش کاترین جانسون ، "اکتاویا اسپنسر" در نقش دوروتی وان و "جنل مونی" در نقش مری جکسون که وظیفه دارند با انجام محاسبات دقیق ریاضی به روش دستی، فضانورد "جان گلن" را به مدار زمین بفرستند. داستان فیلم که بر اساس یک رویداد واقعی شکل گرفته است خود گواه تجلی استعدادهای فردی و انگیزه های نهفته در ذات بشر برای پیشرفت و بهتر زیستن است و اینکه چگونه تضاد های ظاهری در لایه های زیرین خود تبدیل به بستر رشد، شکوفایی، اتحاد و افزایش هماهنگی و هارمونی جهت تحول اندیشه وی می گردد. در بازه زمانی 1950 تا 1960 در حالیکه نخستین کامپیوتر های طراحی شده غوآسا به نام abm  در ناسا به مرحله بهره برداری می رسند ایالات متحده همچنان از پیامدهای تبعیض نژادی رنج می برد، قدرت ذهن و شعور ن به عنوان نیمی از جمعیت جامعه نادیده انگاشته می شود از سوی دیگر همین ناسای متشکل از سفید پوست و رنگین پوست که هنوز درون سازمان خود به اتحاد نرسیده است می خواهد در رقابت سرسختانه علمی، ی و نظامی با روس ها پیروز میدان باشد اما دستیابی به این مهم چگونه ممکن شد!؟ بررسی و شناسایی مهمترین موانع تحقق رویاهای بشر خصوصا سفر به فضا نشان می دهد انسان خود می تواند خالق بزرگترین موانع، محدودیت و محرومیت ها در دستیابی به اهدافش باشد بنابراین چنانکه در این فیلم می بینید یا خواهید دید در یک رویکرد هوشمندانه اقدام به تغییر نگرش در ناسا کلیک خورد و با پیروی از روش درست فکر کردن بر اساس دو اصل مهم استدلال استقرایی و استنتاجی سرعت دستیابی به اهداف افزایش یافت و با بهره برداری از حداکثر ظرفیت های نهفته در بطن جامعه صرف نظر از رنگ پوست، جنسیت، ملیت و مذهب، مجدانه برای بیدار سازی قوه های اشتیاق و خلاقیت درون انسان، عدم مقاومت در برابر روند رشد طبیعی و تحول اندیشه تلاش گردید تا در نهایت بتواند غیر ممکن را زندگی کند.

 وحدت در ذات هستی نهفته است و هرگونه مقاومت و مخالفت با قوانین طبیعت منجر به کارما و رنج خواهد شد هرچه انسان به خود یا به عبارتی طبیعت و حقیقت خویش نزدیک تر باشد در هماهنگی و هارمونی بیشتر و لذتبخش تری قرار خواهد گرفت. فراموش نکنیم سروده گران مایه ی حضرت سعدی بر سر در سازمان ملل را، بنی آدم اعضای یک پیکرند/ که در آفرینش ز یک گوهرند/ چو عضوی به درد آورد روزگار/ دگر عضوها را نماند قرار/ توکز محنت دیگران بی غمی/ نشاید که نامت نهند آدمی. انسان درکمال یعنی در نهایت صلح، آرامش و شادی زاده شده است او ماحصل اتحاد زن و مرد در یک کلام زاده عشق است چطور می تواند آفرینش اولیه خود را فراموش کرده باشد چطور می تواند به جای منبع عشق و الهام، منبع خشونت، شکنجه و انتقام باشد. پارادکس حاصل از عدم خودشناسی و تفکر درست، رفتارهای سلیقه ای، تعصب، غرور و منافع شخصی قومی و حزبی هیچ چیز جز ضعف، گسست و شکست ایجاد نخواهد کرد. هر چه بیشتر روش و نحوه درست اندیشیدن را بیاموزیم به صورت خودکار از میزان ارایه نظرات مبتنی بر احساسات کاسته خواهد شد و خرد، فرصت بیشتری برای تجلی خواهد یافت هر چند به نظر می رسد خواب عمیق عصر یخبندان تمامی ندارد.

 

تواند ,انسان ,دستیابی ,اتحاد ,نهفته ,بهره برداری ,تحول اندیشه منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

اینجا همه چی هست پرسش مهر رئیس جمهور 1398 فعال در زمینه خرما پی اس بوی | خرید طرح لایه باز،PSD ،ارزان،کارت ویزیت،بنر،تابلو برنامه رسید ساز جعلی آپ پارس تیتراژ اخبار تعطیلی